Bombetrussel kan give to års fængsel

Manden, der stod bag bombetruslerne imod Roskildehjemmet ved Nye Glim, risikerer to års fængsel, skriver DAGBLADET Roskilde.

Gerningsmanden blev anholdt i går klokken 14.40 af politiet og erkendte på stedet, at det var ham, der stod bag truslerne.
- Han erkender at have gjort det, men har ment det som et nødråb. Han har tidligere boet på Roskildehjemmet og ville gerne tilbage hertil.Det fortæller Preben Markvardsen fra Midt- og Vestsjællands Politi om sagen.
Manden er 41 år og har i dag fast bopæl i Roskilde, hvorfor han ikke kunne få lov at flytte tilbage til Roskildehjemmet.
Det er nemlig et herberg for hjemløse med tilhørende værksted og medarbejdere, der arbejder med at sluse beboerne ud i samfundet igen.Men den 41-årige savnede sine venner og fandt i sin desperation på at ringe med bombetrusler. Ikke bare én gang, men hele tre gange ringede han om morgenen onsdag den 30. juli med trusler om, at noget ville springe i Roskildehjemmets værksted.
Politiet tog ingen chancen, men evakuerede hele området og afspærrede Gammelgårdsvej, imens bombehunde gennemsøgte det. Der var dog ingen bombe.
- Men vi tager den slags trusler alvorlige, så han risikerer op til to års fængsel, siger Preben Markvarsen.
Den 41-årige kan dog være heldig at slippe med en bøde og nogle få dages fængsel. Han er nu løsladt, men kan vente sin sag for i løbet af halvanden måned.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik