BogForum: Her er bøgerne, der blev revet af hylderne

34.000 danskere har besøgt BogForum i Bella Center denne weekend, og bogforlagene har kronede dage.

Godt 1000 forfattere har signeret bøger, taget selfies, fortalt om deres arbejde og minglet. 

Der har været lange køer ved forlagene, hvor bøger i stakkevis er blevet revet væk. 

TV 2 Lorry har spurgt, hvilke bøger der solgte bedst:

Gyldendal

- Hella Joofs 'Papmachereglen' med regler til et godt liv, og Tom Buk-Swientys 'Tommy og Tanne' om et søskendepar under 1. verdenskrig har solgt i stænger. 

- Weekendens overraskelse var interessen for Patrick Ness, der er forfatteren til den snart filmatiserede Monster. Mere end 250 stod i kø til signering. 

Peoples Press

- Flemming Roses 'De Besatte', Bent Winthers og Peter Burhøis bog om socialdemokratiets Mette Frederiksen samt Jakob Scharffs 'Syv år for PET' har fået meget opmærksomhed. 

- Der er ikke de store overraskelser i år. 

Lindhardt og Ringhof

- Ambassadøren Rufus Giffords kogebog, der er lavet i samarbejde med hans mand, og Audray Carlans erotiske romanserie Calender Girl har solgt godt.

Det store trækplaster har derudover været Merethe Pryds Helle, der er aktuel med 'Folkets skønhed', og har givet mere end ti interviews forskellige steder på messen.

- Der har været overraskende stor interesse for Hemmingways klassikere, der har været så populære, at forlaget har hentet flere til messen.  Astrofysiker Anja C. Andersens 'En lille bog om universet' har fået meget opmærksomhed, til forfatterens egen overraskelse. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik