Børnelokker med klovnedukke i Helsinge

Nordsjællands Politi undersøger om en børnelokker har været på spil. Onsdag morgen ved Nordstjerneskolen, blev to småpiger forsøgt lokket med en klovnedukke.

De to piger, på henholdsvis 10 og 11 år, oplevede uafhængigt af hinanden, at en mand med en klovnedukke forsøgte at få pigerne til at gå med ham. Pigerne stødte i begge tilfælde på manden ved et fodgængerfelt.

Flere børn har fortalt om manden med dukken, som bad børnene om "at komme med ham".

Torsdag har Nordsjællands Politi gennemført samtaler med børnene på politistationen i Hillerød, det oplyser Ekstra Bladet efter at have talt med forældre til børn på Nordstjerneskolen på Skolegade.

- Både pigerne og vi er temmelig opskræmte og vil selvfølgelig gerne have, at klovnemanden bliver fundet, siger en far, som ønsker at være anonym af hensyn til sin datter, til Ekstra Bladet.

Ledelsen på Nordstjerneskolen har via skole-intra informeret forældrene til de øvrige børn i to klasser på Nordstjerneskolens Helsinge-afdeling om sagen.

- Vi har vejledt skolen og forældrene med henblik på at få lavet en politianmeldelse. To piger har set det her, men vi vil gerne have, at skolen finder ud af, om flere har oplevet, at manden har henvendt sig til dem, inden vi starter en sag op, siger Peter Olesen til Ekstra Bladet.

Politiet er interesseret i enhver henvendelse i sagen om manden med klovnedukken og kan kontaktes på 114.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik