Børnelokker antastede 12-årig pige: Nu er han sigtet

Nordsjællands Politi har sigtet en 33-årig udenlandsk mand for blufærdighedskrænkelse mod en 12-årig pige fra Ganløse.

Nordsjællands Politi har formentlig fundet frem til en mand, som i midten af juli lokkede en 12-årig pige ind i en hvid varevogn i Ganløse. Manden lokkede pigen ind i bilen ved at spørge hende om vej, hvorefter han han åbnede sine bukser foran pigen.

Den 33-årige udenlandske mand er nu blevet sigtet for blufærdighedskrænkelse i den givne episode, mens også for tilsvarende forhold i Charlottenlund, Helsingør og Farum. Det skriver Lokalavisen Egedal.

- Vi skal have underbygget vores beviser. Den videre efterforskning må vise, hvad der skal ske med manden, og så må en dommer vurdere, om der skal rejses tiltale mod ham, siger Michael Gaml.

I følge Nordsjællands Politi er den 33-årige mand nu blevet afhørt, men nægter sig skyldig i sagen. Politiet følger sig dog alligevel sikre på, at de har fundet den rigtige gerningsmand.

- Vores opfattelse er, at den sigtede står bag disse krænkelser. Der er sammenfald i samtlige fire episoder - blandt andet køretøjet og signalementet. Alt i alt passer både vidneforklaringer og anmeldelserne på ham, siger Michael Gaml, politikommusær hos Nordsjællands Politi.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik