Bøderegn ved populær badesø: Nu kommer politiet med en opsang

Mange badegæster holder ulovligt parkeret, og det er til stor ulempe, hvis redningskøretøjer skal nå frem. Derfor løfter politiet nu pegefingeren.

Det er lækkert og forfriskende at tage ud og bade.

Men i øjeblikket oplever Midt- og Vestsjællands Politi, at mange badegæster blæser på parkeringsreglerne, når de kører en tur til vandet.

Udover at det kan være ulovligt at parkere tæt på stranden, så kan det også give store problemer, hvis redningskøretøjer skal frem i tilfælde af en brand.

- Er det en brandbil, så må man forvente, at en bil, der står i vejen blot bliver skubbet væk, men det kan jo også være et problem, hvis man ikke kan komme væk fra et område, hvor der er opstået brand, skriver politikredsen i deres døgnrapport, hvor de kommer med en løftet pegefinger til bilisterne.

- Vi opfordrer derfor alle til at tænke sig godt om og vise hensyn til hinanden ved at lave lovlige og forsvarlige parkeringer. Måske medfører det, at du skal gå lidt længere for at komme til vandet, men det er ingen skade til at gå i det gode vejr, skriver politiet.

Mange bøder ved badesø i Solrød

Særligt ved badesøen i Karlstrup Kalkgrav ved Solrød holder mange badegæster ulovligt parkeret. Og derfor kigger politiet jævnligt forbi i disse dage. 

Onsdag eftermiddag fik 20 bilister en bøde ved badesøen, og torsdag havde betjentene igen bødeblokken fremme flere gange.

- Risikoen for en brand er stor i øjeblikket, og heldigvis har vi i Danmark været forskånet for de helt store brande indtil nu, men det kræver, at vi alle tænker os om og handler forsvarligt, hvis vi skal undgå store brande, lyder opfordringen fra politiet. 

Udbredt problem

Det er ikke kun i Midt- og Vestsjællands politikreds, at der er problemer med bilister, der holder ulovligt parkeret ved strande og badesøer.

I Nordsjælland har politiet talt med store bogstaver over for mange af de badegæster, der ikke følger parkeringsskiltningen ved Bellevue Strand i Gentofte. 

- NU PARKERER I FOR F...ILAN DA ORDENLIGT!, skrev politikredsen forleden på Facebook.

I dette interview fra forleden kan du blive klogere på, hvor det er farligt at parkere ulovligt ved Bellevue Strand.

Vicepolitiinspektør Claus Fuglstrøm fra Nordsjællands Politi  fortæller, at det kan være farligt at parkere ulovligt ved Bellevue Strand.

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik