Blufærdigheds-krænker huserer i Greve

Hele tre gange i løbet af torsdag og fredag i sidste uge var en blufærdighedskrænker på spil i Greve, skriver DAGBLADET Roskilde.

Torsdag aften kort før klokken 23 fik politiet en anmeldelse fra en adresse i Nordrøjel, hvor en 40-årig kvinde var udsat for en meget ubehagelig episode. Det ringede på døren, og da kvinden åbnede, stod der pludselig en mand foran hende. Han skubbede hende ind ad døren, samtidig med at hun forsøgte at få ham til at blive ude.
Mens manden holdt fast i kvinden, stak han den fri hånd ned i sine bukser og befølte sig selv. Kvinden fik vristet sig fri og løb ind til en nabo, der tilkaldte politiet.
Det lykkedes ikke at finde frem til manden på trods af gennemsøgning af området med hunde.
Gerningsmanden beskrives som cirka 20 år og udlænding. Han er 170-175 cm. høj, spinkel af bygning, meget kort maskinklippet mørkt hår og med bar overkrop. Han lugtede af gammelt sved og var iført mørkeblå eller sorte joggingbukser med løs elastik i livet.
Torsdag aften klokken 23 fandt endnu en blufærdighedskrænkelse sted. Det skete på stisystemet på Sløjen. En 17-årig pige ankom med bus til Engrøjel, hvor hun blev mødt af en yngre mand af udenlandsk herkomst iført joggingtøj, der onanerede foran hende.
Signalement på gerningsmanden tyder på en sammenhæng med sagen fra området lidt tidligere.
Og fredag aften klokken 22.25 var en 18-årig kvinde ude på en løbetur, da en mand løb efter hende. Ved Storebjerg skubbede han hende op ad en væg og befølte hende.
Manden beskrives som cirka 18 år, 170 cm. høj, udlænding og iført mørkt tøj.