Blomsterpigen Annabell mødte endelig dronningen i Helsingør

I april blev en kold og våd Annebell snydt, da hun skulle overrække blomster til dronningen. I dag lykkedes missionen.

Hun havde glædet sig rigtig, rigtig meget. Men da lille Annebell i april skulle overrække blomster til dronning Margrethe i forbindelse med et besøg i Helsingør, blev blomsterpigen snydt - og våd.

Det samme gjorde borgmesteren, og de mange helsingoranere, der var mødt op på havnen. Dronningen kom nemlig aldrig i land på grund af regn og vind. 

I sidste øjeblik meddelte Nordsjællands Politi, at det ikke var sikkert for den 76-årige regent at sejle det sidste stykke ind til havnen i en såkaldt chalup.  

Blomsterpige og borgmester fik en lang næse, da dronning Margrethe i april skulle besøge Helsingør. 

I dag, lørdag, lykkedes missionen til gengæld for 8-årige Annebell og resten af Helsingør. Klokken 10 ankom en tørskoet Dronning Margrethe på Kongekajen, og hun blev spillet ind af Helsingør Pigegarde i høj solskin. 

TV 2 Lorrys udsendte reporter var til stede, og hun talte efterfølgende med Annabell. Blomsterpigen var glad for endelig at have mødt majestæten, og hun synes, at dronningen var rigtig sød, og at hun havde noget flot tøj på. 

Dronningen fik også hilst på borgmester Benedikte Kiær, ligesom regenten i vanlig stil vinkede til folket.

Kongeskibet besøger normalt Helsingør i forbindelse med Regentparrets sommerflytning til Fredensborg. Men da det som bekendt ikke lykkedes, valgte Dronning Margrethe i stedet at afslutte sit sommertogt i Helsingør.

Det er der i hvert fald en blomsterpige, der er glad for...


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik