Blokadevarsel mod Ryanair i hele landet

Fagbevægelsen varsler blokade mod flyselskabet Ryanair i hele landet.

Situationen mellem den danske fagbevægelsen og det irske flyselskab Ryanair spidser yderligere til. Fagbevægelsen har i dag varslet blokade mod Ryanair i hele landet.

Det betyder, at Ryanairs flyvninger til og fra Billund, København og Tirstrup kan blive lammet.

Serviceforbundet har tidligere varslet blokade i Københavns Lufthavn fra og med lørdag 18. juli. I Billund og Tirstrup ved Aarhus kan blokaden angiveligt begynde 23. juli, skriver Avisen.dk.

Hvis blokaden træder i kraft, vil Ryanair ikke vil kunne få benzin på sine fly, ligesom bagage ikke vil blive tjekket ind, og flyene ikke vil blive gjort rent. Alt sammen, fordi medlemmer af LO-forbund ikke vil arbejde for det irske lavprisselskab.

Beslutningen om blokade i hele landet kommer i kølvandet på et møde i dag mellem Ryanairs personaledirektør, Eddie Wilson, og formanden for Serviceforbundet, John Dybart.

- Mødet tog kun otte minutter og er det korteste, jeg nogensinde har haft med en arbejdsgiver. Jeg blev ikke en gang færdig med at dele vores forslag til overenskomst ud, før Eddie Wilson havde meddelt, at de under ingen omstændigheder vil indgå en overenskomst med os, fortæller John Dybart til Avisen.dk.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik