Blev millionær på kupon med 0 rigtige: Var sikker på, det var fup

En mand fra Rudersdal vandt en million på en Lotto-kupon med 0 rigtige. Da han fik nyheden overbragt, nægtede han at tro på det og kaldte det for snyd.

Når noget lyder for godt til at være sandt, så er det ofte fordi, det er for godt til at være sandt.

Men sådan var det ikke for en mand i starten af 60'erne fra Rudersdal Kommune.

quote Det lød jo alt for godt til at være sandt

 

Han vandt nemlig en million kroner på en Lotto-kupon med 0 rigtige gennem spiludbyderens Millionærgaranti - og nægtede efterfølgende at tro på det, da en medarbejder fra Danske Spil overbragte nyheden telefonisk.

- Det lød jo alt for godt til at være sandt. Så jeg gik lidt hårdt til hende, der ringede, da jeg var sikker på, at det var noget snyd, siger den nyslåede Lotto-millionær i en pressemeddelelse.

Medarbejderen gjorde dog manden opmærksom på, at han kunne verificere gevinsten ved at se på sin spilkonto. Og så fik piben en anden lyd:

- Det er jo helt vildt, at man kan vinde uden at have de rigtige tal. Så jeg er bare en virkelig glad mand. Det har været en meget følelsesmæssig rejse. Måske fordi jeg ikke rigtig har forstået det, og min krop ikke har kunnet kapere en drøm, der blev til virkelighed. 

Vinderen fortæller til Danske Spil, at hans kone døde for nogle år siden, og at han sidder i et for stort hus, som han forsøger at sælge.

Og en ulykke kommer jo som bekendt sjælden alene. Manden mistede desuden sit arbejde i starten af året og har endnu ikke fundet et nyt job.

- Jeg har jo ikke den mest spændende alder til at komme tilbage på arbejdsmarkedet, så det har været en lidt skør periode. Jeg føler jo stadig, jeg har masser at bidrage med. Men nu kan jeg i det mindste få lidt ro på, på grund af gevinsten. Det er virkelig dejligt. De kommer som sendt fra himlen, de penge, siger han.

Ifølge Danske Spil vil han bruge nogle af pengene på en rejse til Caribien. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik