Blandede anmeldelser efter Metallicas åbning af Royal Arena

Anmelderne landede på 3-4 stjerner efter Metallicas længe ventede åbning af Royal Arena, hvor forsangeren James Hetfield gik syg på scenen.

Optakten var ikke den bedste for det verdensberømte rockband Metallica, da de i går aftes spillede åbningskoncert i Royal Arena. Ifølge flere danske medier gik forsangeren og guitaristen James Hetfield syg på scenen. Det gav blandede anmeldelser efter koncerten.

Anmelderne på Ekstra Bladet, B.T.  og Gaffa var enige om fire stjerner.

"Kvartetten spillede med nerve, gnist og pondus. Det var ikke bare endnu en aften på kontoret. Og det lød hårdt, og det lød højt", skriver Ekstra Bladets anmelder Thomas Treo, der også noterede sig, at "København har omsider fået et stort koncertsted med hæderlige lydforhold". 

quote Metallica spillede med en lydstyrke og en tyngde, som syntes de, det var synd, hvis ikke også resten af landet kunne høre, de var her

Steffen Jungersen, anmelder på B.T.

"...Metallica spillede med en lydstyrke og en tyngde, som syntes de, det var synd, hvis ikke også resten af landet kunne høre, de var her. Men dem, der har bygget Royal Arena, er åbenbart dygtige folk, for da jeg forlod arenaen, var både taget og fundamentet intakt endnu", lyder det fra Steffen Jungersen fra B.T.

"Det var desværre en ujævn åbning af Royal Arena. Metallica har heldigvis to dage til at sunde sig i, inden de er klar igen søndag", lød det fra GAFFA.

Berlingske og Jylands-Posten var mindre rundhåndede. Her blev der kun givet tre stjerner.

"En syg James Hetfield og dårlig lyd gjorde den første af fire Metallica-koncerter i Københavns nye multiarena til en uskøn affære", lyder det i Berlingske.

Metallica spiller igen i Royal Arena igen i morgen, søndag. Forhåbentlig når James Hetfield at blive rask.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik