Blaffersnak med Bent: Svært at gå fra arbejdsbi til pensionist

Bent Larsen giver de to blaffere Casten Theede og Niels Christian Buhl et lift i Blaffersnak 2:5

Turen går fra København - Nordsjælland og blafferne får en god snak med bilist Bent Larsen om at være ny som pensionist i 2. afsnit af Blaffersnak.

Den erfarne blaffer Carsten Theede og journalist Niels Christian Buhl har i 2. afsnit af serien Blaffersnak sat sig for at tomle fra København til Økosamfundet Dyssekilde mellem Frederiksværk og Hundested.

Undervejs får de to blaffere et lift med Bent Larsen fra Brønshøj, som er på vej til sit sommerhus i Hald. Bent Larsen er tidligere lærer og formand for Herlev Lærerforening, et job, der fyldte meget i hans liv. På vej i bilen fortæller Bent Larsen ærligt om den svære overgang fra et travlt arbejdsliv til en pensionisttilværelse. Men byggeprojekter i sommerhuset hjulpet ham til at gøre overgangen nemmere.

- I det første halve år efter jeg var gået på pension, var jeg virkelig nervøs for, hvad jeg skulle stille op med mig selv. Men så byggede jeg i 6-8 måneder, og det var det, der blev en fornuftig overgang for mig, fortæller han fra førersædet.

I dag har Bent Larsen og hans kone fået deres drømmesommerhus. De har sågar navngivet det Southfork efter den imponerede ranch i tv-serien Dallas. Bent Larsen inviterer de to blaffere på en rundvisning og en øl i sommerhuset – og du kan komme med i andet afsnit af Blaffersnak.

Se hele serien her, når det passer dig

Blaffersnak 2:5 herunder eller på tv-kanalen Lorry+ tirsdag kl. 22.05

12:44 Luk video