Bilka har kig på Hillerød

Dansk Supermarked har besøgt butikscentret Slotsarkaderne i Hillerød med henblik på at etablere en ny Bilka. Der er dog endnu ikke skrevet kontrakt, skriver Frederiksborg Amts Avis.

»Når nu Bilka kommer til Hillerød...«

Sådan starter mange sætninger for tiden blandt de butiksdrivende i Hillerød. Allerede før Kvickly Xtra sidste forår begyndte at forlade sit 8000 kvadratmeter store lokale i butikscentret Slotsarkaderne gik rygterne om, at lavprisvarehuset Bilka skulle flytte ind i stedet. På det seneste er rygterne intensiveret omkring det fortsat tomme lokale.

I Dansk Supermarked, som Bilka hører under, bekræfter direktør for HR og kommunikation, Finn Lunn Andersen, at Slotsarkaderne er i søgelyset.

- Jeg bekræfter, at vi har været ude at kigge på muligheden. Vi er hele tiden på udkig efter lokaliteter til nye varehuse. Vi kan og vil ikke kommentere på rygter og historier om, hvor vi etablerer varehuse. Når der er noget konkret i Hillerød, Helsingør eller på Bornholm, vil vi gerne fortælle det, siger han.

Et rundspørge, som Frederiksborg Amts Avis har lavet blandt butikkerne nær lejemålet i centret, viser, at flere forventer, at Bilka kommer til Hillerød i efteråret 2011. Butikkerne glæder sig.

Det samme gør formanden for Miljø- og Teknikudvalget i Hillerød, Tue Tortzen (Fælleslisten).

- Hvis de vil etablere sig i Slotsarkaderne, er der ingen ben i det, for det er udlagt dertil. Vi mangler noget aktivitet, så de er velkomne, siger han.

Slotsarkadernes administrationschef, Pia Lynggard, oplyser, at centret inden for to-tre måneder forventer at kunne meddele, hvad der sker med lejemålet.

- Vi melder ikke ud med det ene eller andet, før vi er klar, men vi arbejder kraftigt på at kunne melde ud, hvad der kunne ske. Det er vigtigt for byen og vigtigt for Slotsarkaderne, (at der sker noget med lejemålet -red.). Vi synes, det går i den rigtige reting. Vi er meget positive, siger hun


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik