Foto: Claus Fisker - Scanpix

Bilka åbner drive through-koncept

Fra den 15. november kan du handle i Bilka uden at stige ud af bilen. Det nye koncept er en blanding af en færgehavn og en McDrive, lyder det.

Hvis du plejer at handle i Bilka i Hundige, behøver du ikke længere bevæge dig ind i butikken for at købe dine varer. Nu kan du bestille dem på bilkatogo.dk og indenfor fire timer få dem leveret til bilen.

Ved ankomst til butikkens parkeringsplads får man at vide, hvilken vejbane man skal køre til, og når man holder på den rette plads, kommer en servicemedarbejder med varerne og stiller dem i bagagerummet.

Læs også Bilka vil mindske madspild – men kasserer brød i stor stil

- En stor fordel er, at de fire timer, fra bestilling til varerne kan afhentes, er meget kortere, end hvis du bestiller på nettet og skal have varerne leveret, siger Bilkas direktør Mark H. Nielsen i en pressemeddelelse.

I pressemeddelelsen beskriver Bilka selv konceptet som en blanding af en færgehavn og en McDrive.

- Vi har arbejdet på det her i lang tid. Nu synes vi, BilkaToGo har en kvalitet, som gør det nemt for kunderne at anvende, lyder det fra Bilka-direktøren.

Ikke bare i Hundige

Dansk Supermarked har testet BilkaToGo på hovedkontoret i Aarslev de sidste otte måneder, hvor der er blevet rettet fejl og mangler. Supermarkedskæden lancerer nu det nye koncept både i Hundige og i Aarhus-området.

Læs også Netbutikker har succes med ny metode til at stoppe svindlere

- Når vi har samlet erfaringer fra de første to butikker, vil vi løbende åbne for BilkaToGo i de andre Bilka-hypermarkeder, fortæller Mark H. Nielsen i pressemeddelelsen.

Man kan købe over 15.000 forskellige varer gennem BilkaToGo.