Bilister går i snedig fælde på p-plads

Både bilisterne og den nærliggende Føtex er vrede over Q-Parks skiltning på Munkeengen i Hillerød, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Størstedelen af pladsens båse er forbeholdt privat parkering, men alligevel står der »kundeparkering« på skiltet ved indkørslen til parkeringspladsen.

Det er helt uhørt, mener Poul Erik Andersen, der er Hillerød-borger og pensioneret politibetjent.

- Jeg er fnysende vred over, hvad der foregår her. Det er simpelthen noget forbandet svineri for at sige det lige ud. Det er helt urimeligt. Det er jo en ren pengemaskine, siger han.

Også Føtex lige ovre på den anden side af vejen føler sig generet af skiltningen. Den resulterer nemlig i sure kunder, når de kommer ud og opdager, at de har fået en bøde.

Q-Park mener ikke, der er noget i vejen med skiltningen, men vil nu alligevel undersøge det en ekstra gang.

- Vi er efterhånden erfarne i branchen og mener bestemt, at det skilt, der er sat op, er korrekt. Men jeg er ikke blind for, at med sådanne henvendelser må vi se indad og spørge, om vi har gjort det rigtigt. Derfor har vi valgt at sende det forbi advokaten igen for at få ham til at vurdere, om det er juridisk korrekt, siger administrerende direktør i Q-Park Alex Pedersen.