Bilist smuttede fra bulen: Det kostede mig en helt ny fordør

Der er rigtig mange, der har oplevet at stå tilbage med både bulet bil og regning, når den parkede bil er ramt, og synderen er kørt.

Det er kun hver tiende dansker, der efter en parkeringsskade ved, hvem der har lavet ridsen i bilen. Det viser en ny undersøgelse som Kantar Gallup har lavet for Gjensidige Forsikring. 

På Sjælland og i Hovedstaden er der henholdsvis 9 % og 5 % af de adspurgte, der har fået skadet en parkeret bil flere end tre gange inden for de sidste tre år. 

Den oplevelse er der flere, der kender på vores Facebook-side.

- Den ene gang kostede det mig en helt ny fordør, der bare var kørt ind i, i en 8 dage gammel bil. Det kostede mig lige 5.000 kroner i selvrisiko, skriver Connie Mattsson.

Og der er flere af den slags. 

 

quote Han havde ødelagt begge døre på bilen. Da han kom ud, kørte han bare uden at lægge en seddel. 

Jesper Gramkov-Walbum

Jesper Gramkov-Walbum sad og ventede i en bil, da han så en mand parkere. Han kunne tydeligt høre, at manden ramte bilen ved siden af.

- Han havde ødelagt begge døre på bilen. Da han kom ud, kørte han bare uden at lægge en seddel. Havde heldigvis skrevet nummerpladen ned, skrev mit navn og nummer ned på papir og satte i forruden. Så han slap ikke, skriver Jesper Gramkov-Walbum. 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik