00:12

Video: TV 2 Lorry

Bilist knivstukket: Nu er der nyt om gerningsmandens røde bil

Politiet efterlyste en rød Citroën C1 i forbindelse med et knivstikkeri i Vanløse. Nu er der nyt i sagen.

Københavns Politi har siden i eftermiddags jagtet føreren af en rød personbil, som er mistænkt for at have knivstukket en anden bilist ved et vejkryds i Vanløse.

Gerningsmanden kørte efterfølgende væk fra stedet, mens offeret måtte en tur på hospitalet.

Læs også Person knivstukket efter færdselsuheld

Leder efter en Toyota eller Citroën

Seneste nyt i sagen er, at offerets tilstand ikke er kritisk, og at gerningsmandens bil, som politiet i første omgang beskrev som en rød Citroën C1, muligvis kan være rød Toyota Aygo. 

- Det kan være en af de to biler, som gerningsmanden kørte væk i. Den skulle have et klistermærke på venstre side af bagenden, siger vagtchef ved Københavns Politi Henrik Svejstrup til TV 2 Lorry.

Vagtchefen fortæller til Ritzau, at det lader til, at en overhaling på Grøndals Parkvej udløste vejvrede hos den ene part, som så stak den anden med en kniv.

I første omgang forlød det, at knivstikkeren først påkørte offerets bil bagfra.

- Men vi er i tvivl om, hvorvidt påkørslen har fundet sted, siger Henrik Svejstrup til Ritzau.

Billede taget ved gerningsstedet. Foto: TV 2 Lorry

Politiet fik anmeldelsen om knivstikkeriet klokken 15:01. De rykkede herefter ud til gerningsstedet, som nærmere bestemt var krydset mellem Finsensvej - Grøndals Parkvej og Jernbane Allé i Vanløse.

Vejene blev i forbindelse med politiets arbejde på stedet afspærret. Men efter et par timer ophævede politiet deres afspærring, og eftermiddagstrafikken kunne igen fortsætte. 

Hvis man oplysninger i sagen, kan Københavns Politi kontaktes på telefonnummer 114.