Bil torpederede børnenes legehus: Nu sænkes hastigheden

Der skal ikke lig på bordet, lyder det fra lokale politikere, og derfor vil man nu sænke hastigheden på Skævingevej i Skævinge, dog kun midlertidigt.

Nu skal der opstilles midlertidige skilte med hastighedsbegrænsninger på Skævningevej. Det sker efter to uheld på vejen sidste uge.

En bil med berusede unge torpederede Familien Grønbechs legehus, sandkasse og træ. Kort tid før uheldet legede familiens 6-årige datter i haven.

- Jeg frygter, at det næste gang koster et menneskeliv. Nu må politikerne se at komme på banen, sagde Heidi Grønbech til TV 2 Lorry, da vi talte med hende tidligere på ugen. 

I dag er hun glad for nyheden om, at kommunen nu gør noget ved hastigheden på den farlige vejstrækning med de mange snørklede sving. 

- Jeg synes, det er rart, at der endelig sker noget. Det er en begyndelse, men det er langt fra nok, lyder det fra Heidi Grønbech. 

En af dem der har lyttet til Heidi Grønbechs kritik er Kim Hendry fra Nye Borgerlige_ 

- Vi skal have nogle midlertidige skilte sat op, mens vi arbejder på en mere permanent løsning, og det skal gå hurtigt. Det burde have været i går, siger han til Frederiksborg Amts Avis. 

Og selvom det er en start, er Heidi Grønbech stadig fortørnet over, at der ikke er sket noget tidligere.

- Jeg er chokeret over, at der skal to store ulykker til inden politiet og politikerne vågner op. 

I fremtiden så Heidi Grønbech gerne, at der kom vejbump eller chikaner, så alle bilister bliver tvunget til at sætte hastigheden ned. 

Vi besøgte Heidi Grønbech og hendes familie tidligere på ugen, hvor hun efterlyste handling fra politikerne, nu har de lyttet. 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik