Bil tørnede mod vejtræ i Køge: Tre dræbt

[size=2]Chauffør mister kontrol over bil i kurve på Ølbyvej i Køge. Tre mænd bliver dræbt, da bilen kører ind i vejtræ.[/size]

Føreren af en bil og hans to passagerer blev søndag morgen dræbt, da de kørte ind i et vejtræ på Ølbyvej i Køge.
Ingen andre biler var tilsyneladende involveret i ulykken, der skete, da føreren på grund af høj hastighed mistede herredømmet over bilen i en blød kurve.
- Bilinspektøren skønner, at bilen kørte med over 100 kilometer i timen, siger vagtchef Lars Galasz, Midt- og Vestsjællands Politi.
Bilen med de tre mænd, der alle er i alderen 20-25 år, kom kort før klokken 6 kørende ad Ølbyvej i retning mod Køge, da chaufføren mistede herredømmet over bilen.
Den svingede over i den modsatte kørebane, fortsatte over kantstenen og snittede en kraftig lygtepæl, hvorefter den fortsatte endnu 40 meter og tørnede frontalt ind i et egetræ.
Sammenstødet med træet var så voldsomt, at bilens motor blev slynget ud.
- Motoren fortsatte omkring 15 meter gennem luften, tværs igennem et buskads og landede på Marie Toftsvej, siger Lars Galasz.
Politiet fik anmeldelsen om ulykken lige efter klokken 06, og da betjente ankom til ulykkesstedet, fandt de tre personer liggende livløse i og ved køretøjet. En læge kunne konstatere, at de var døde.
De tre mænd er alle fra Køge-egnen, og politiet er ved at identificere dem, så de pårørende kan få besked.
Der er rutinemæssigt taget en blodprøve på føreren for at se, om spiritus kan have spillet en rolle ved ulykken. En anden mulig årsag kan være, at kørebanen var meget våd efter lørdagens kraftige regn.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik