Bilist kolliderede med plejehjem, så ydermuren rykkede sig meter

Hovedstadens Beredskab måtte hjælpe en fastklemt kvinde ud af sin bil, efter hun kørte ind i et plejehjem. Bilisten er efter operation uden for livsfare.

Opdatering lørdag den 5. maj klokken 12.50:
Kvinden, der forulykkede fredag morgen, er blevet opereret for indre blødninger. Hun har det efter omstændighederne okay, og hun er uden for livsfare, oplyser pårørende til TV 2 Lorry.

En kvindelig bilist forulykkede fredag morgen på Troels-Lunds Vej på Frederiksberg. Hendes bil kolliderede med muren på plejehjemmet Ingeborggaarden.

Hun blev efterfølgende hastet på hospitalet i ambulance, hvor hun er blevet opereret for indre blødninger.

Lørdag omkring middagstid oplyser familien til den forulykkede kvinde, at hun efter omstændighederne har det okay, samt at hun er i bedring og uden for livsfare.

De pårørende ønsker samtidig at sende en tak til alle de personer, der hjalp til i forbindelse med ulykken. En særlig tak sendes til en altmuligmand ansat på plejehjemmet, som hjalp til at med slukke brand i bilen og redde kvinden ud.

Øjenvidner fra plejehjemmet fortæller, at kollisionen med plejehjemmet var så voldsom, at en ydermur har rykket sig adskillige meter.

Fredag formiddag kunne Hovedstadens Beredskab opyse følgende til TV 2 Lorry.

- En bil kørte galt og væltede om på siden op ad en plejehjemsbygning. Vi rykkede ud for at hjælpe en bilist, der var fastklemt, ud af bilen, siger operationschef ved Hovedstadens Beredskab, Brian Eriksson.

Operationschefen oplyste, at man fik hjulpet bilisten ud af bilen og overdragede hende til ambulancefolkene på stedet.

Han henviser i stedet til Københavns Politi. Men fredag formiddag er det ikke lykkedes TV 2 Lorry at indhente yderligere oplysninger om ulykken hos politiet.

Trafikuheldet fandt sted ved Troels-Lunds Vej 29 ved plejehjemmet Ingeborggården. Hovedstadens Beredskab modtog anmeldelsen klokken 7:52. 

Operationschef Brian Eriksson oplyser, at beredskabet var færdige på stedet klokken 9:05.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik