Bil gennemhullet af skud fundet ved Rigshospitalet

Poltiet rykkede kort før klokken 13 ud til endnu et skyderi i byen, det er det tredje skyderi i København siden tirsdag.

Vagtchefen hos Københavns Politi bekræfter, at man ved Rigshospitalet har fundet en bil, der er blevet gennemboret af adskillige skudhuller, men om bilen var indblandet i et skyderi tidligere på eftermiddagen på Østerbro, vil politiet endnu ikke sige noget om.

- Det kan vi ikke udelukke, men lige nu arbejder vi med efterforskningen, siger vagtchef Michael Andersen til TV 2 Lorry.

Klokken 12.43 modtog politiet en anmeldelse om skud foran moskeen på Rovsingsgade. Ifølge politiet er der blevet skudt fra en bil mod en anden bil, hvor en person skulle være blevet såret.

En bil blev fundet med adskillige skudhuller ved Rigshospitalet.
En bil blev fundet med adskillige skudhuller ved Rigshospitalet.
Foto: Local Eyes

Offeret skulle angiveligt være blevet kørt direkte til Rigshospitalet i den gennemhullede bil.

Øjenvidne: Fire personer anholdt

Ifølge Local Eyes’ fotograf på stedet, så har bilen mindst seks skudhuller. Fotografen oplyser også, at fire personer blev anholdt og ført væk af politiet.

At nogen skulle være blevet anholdt vil vagtchefen heller ikke bekræfte på nuværende tidspunkt.

- Efterforskningen kører på højtryk lige nu, så der vil ikke blive meldt yderligere ud. Så jeg kan ikke bekræfte noget om anholdte lige nu, siger Michael Andersen.

Skudepisoden er den tredje i København siden tirsdag aften, hvor tre personer er blevet ramt af skud.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik