00:30

Stemningen er høj foran Parken, hvor tusinder venter på at komme ind til Justin Biebers koncert søndag.

Bieber-feber i København: Tusinder står i kø ved Parken

I aften vil 49.000 forventningsfulde fans synge med på Justin Biebers pophits, når verdensstjernen gæster hovedstaden. Flere tusinder står allerede i kø.

Følelserne sidder helt uden på tøjet hos de mange tusinde fans foran Telia Parken søndag.

Årsagen er den canadiske verdensstjerne Justin Bieber, der i aften går på scenen i hovedstaden til en koncert, som størstedelen af de pophungrende piger i Danmark gerne ville til.

Allerede tre timer efter billetsalget åbnede den 17. december 2015, var alle billetterne revet væk.

Det 21-årige teenage-fænomen har en massiv fanskare over hele verden, og Danmark er ingen undtagelse. Det vidner det massive fremmøde foran Parken i dag om.

Flere tusinder står i kø

Her er flere tusinder 'beliebers' troppet op for at få den bedst mulige plads til aftenens koncert, på trods af det kedelige efterårsvejr. Og mange af dem håber også på at få et glimt af superstjernen.

Clara Christiansen fra Falster sad også i køen, der pludselig blev meget spændende.

- Hans limousine er lige kørt forbi! Og vi tror han sad i den, for han vinkede til os, lyder det fra den grådkvalte teenager.

Men tårerne var ikke ulykkelige; det var glædestårer, der trillede over kinderne på Clara.

- Han har lige været i Sverige, så vi så tror, at det er hans limousine. Det betyder bare rigtig meget, hvis han har været så tæt på os, siger hun.

Se hele hendes reaktion herunder:

00:19

Clara Christiansen fra Falster mener, at hun så Justin Bieber i en limousine ved Parken

Luk video

Skuffende koncerter i Norge og Sverige

Om de mange fans får forventningerne opfyldt vides endnu ikke. Justin Bieber har netop afholdt koncerter i både Norge og Sverige, men her var det ikke just positive superlativer, der blev brugt til at beskrive stjernernes koncerter.

- Når man studerer hans ansigt på storskærme udfyldes de af en person, der mildest talt ikke har lyst til at være på scenen på Tele2 Arena. Han har tomme øjne og ser trist ud, skriver den svenske avis Ekspressen, der kvitterede med sølle to stjerner.

I Norge var avisen VG heller ikke i skyerne over koncerten.

- Showet led under lange ører og øjeblikke af dyb kedsomhed både for ham og for os, skriver anmelderen hos VG.