Bevæbnede bandemedlemmer går frit rundt i Køge

Bevæbnede, hætteklædte medlemmer af bandegrupperingen Black Cobras går frit rundt i området omkring Gymnasievej i Køge, hvor der i nat blev affyret mellem 7 og 9 skud.

Politiet fandt 2 skydevåben i området ved Ellemarken i nat.

-Men om det er dem, der er anvendt, det ved vi ikke. Det finder vi ud af. Siger chefpolitiinspektør ved Midt- og Vestsjællnads politi Sten Skovgaard Larsen til Lorry.

Lorry mødte i dag de maskederede mænd, der angiveligt er medlemmer af en af de rivaliserende bander i Køge. De patruljerede iført skudsikre veste og pistoler i bukselinningen i boligområdet omring Gymnasievej.

Black Cobras og Bandidos har i længere tid bekriget hinanden, og Midt- og Vestsjællands politi har indført visitationszone i hele byen. Alligevel gik de 15 hætteklædte bandemedlemmer frit omkring med våben.

-Vi har vores specialpatrulje og vores patruljer, så vi er der. Men Køge er en stor by, og vi kan ikke være på alle gadehjørner hele tiden. Men vi følger det tæt. Siger chefpolitiinspektøren til Lorry.

Sten Skovgaard Larsen kalder de synlige våben for "spil for galleriet og opfordrer borgerne til at færdes i området som de plejer.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Magnus Buhl Hansen

playMagnus Buhl Hansen blev dræbt af vanvidsbilist på Langebro - retssagen er udskudt

20200216-111000-L-1920x1280we

Fire mænd dømt i spektakulær sag om kokain fra fragtskib

Skyderi i Brønshøj

Skud og knivstik i nat: To mænd bragt på hospitalet - fem kræves fængslet

Nivå Havn

Helikopter finder livløs mand i vandet ud for Nivå Havn

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere