Bevæbnede bandemedlemmer går frit rundt i Køge

Bevæbnede, hætteklædte medlemmer af bandegrupperingen Black Cobras går frit rundt i området omkring Gymnasievej i Køge, hvor der i nat blev affyret mellem 7 og 9 skud.

Politiet fandt 2 skydevåben i området ved Ellemarken i nat.

-Men om det er dem, der er anvendt, det ved vi ikke. Det finder vi ud af. Siger chefpolitiinspektør ved Midt- og Vestsjællnads politi Sten Skovgaard Larsen til Lorry.

Lorry mødte i dag de maskederede mænd, der angiveligt er medlemmer af en af de rivaliserende bander i Køge. De patruljerede iført skudsikre veste og pistoler i bukselinningen i boligområdet omring Gymnasievej.

Black Cobras og Bandidos har i længere tid bekriget hinanden, og Midt- og Vestsjællands politi har indført visitationszone i hele byen. Alligevel gik de 15 hætteklædte bandemedlemmer frit omkring med våben.

-Vi har vores specialpatrulje og vores patruljer, så vi er der. Men Køge er en stor by, og vi kan ikke være på alle gadehjørner hele tiden. Men vi følger det tæt. Siger chefpolitiinspektøren til Lorry.

Sten Skovgaard Larsen kalder de synlige våben for "spil for galleriet og opfordrer borgerne til at færdes i området som de plejer.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik