Manden, der smed ukendt væske i ansigtet på to betjente, er nu anholdt. Foto: alarm112danmark.dk

To betjente sprøjtet i ansigtet: Sådan har de det nu

To betjente er blevet sprøjtet i ansigtet af en psykisk syg mand fredag formiddag. Manden er nu anholdt, og betjentene er på hospitalet.

Et besøg fra politiet hos en psykisk syg borger tog fredag en dramatisk drejning, da to betjente blev sprøjtet i ansigtet - formentlig med afløbsrens. 

Nu er der nyt om betjentenes tilstand. 

- De har det godt, men man kan godt se, hvor de er blevet ramt, fortæller vagtchef i Københanvs Vestegns Politi, Brian Holm, til TV 2 Lorry fredag kort før klokken 17. 

Læs også Betjente sprøjtet i ansigtet: Formentlig afløbsrens

Stadigvæk på hospitalet 

De to betjente skulle fredag formiddag med en varmemester ind i en lejlighed på Pilegårds Allé i Søborg for at se til en vandskade.

I lejligheden bor en psykisk syg mand, og derfor havde varmemesteren bedt om, at betjentene kom med.

- Da de kom ind i lejligheden, traf de en mand, der sprayede dem i ansigtet med noget ukendt væske. De to betjente er nu sendt på skadestuen, fortalte vagtchef ved Københavns Vestegns Politi, Lars Guldborg, tidligere. 

- De to kolleger er for kort tid siden kørt videre fra Herlev Hospital til Glostrup Hospital, for at kigge nærmere på deres øjne, uddyber Brian Holm fredag eftermiddag.

- Vi er næsten sikre på, at det er en basisk væske - og dét er afløbsrens. Det er mere fedtet, og derfor bliver det siddende i længere tid, fortæller han.

Den psykisk syge mand er anholdt og vil lørdag bliver fremstillet i grundlovsforhør sigtet for vold mod tjenestemand samt grov vold.