Betjente sprøjtet i ansigtet: Formentlig afløbsrens

To betjente er blevet sprøjtet i ansigtet af en psykisk syg mand fredag formiddag. Manden forskansede sig, men er nu anholdt.

Opdatering kl. 14:25: Københavns Vestegns Politi tweeter fredag eftermiddag, at den væske, som betjentene blev ramt af, formentlig er afløbsrens. Betjentenes tilstand er i bedring. Gerningsmanden fremstilles i grundlovsforhør lørdag.

To betjente skulle fredag formiddag med en varmemester ind i en lejlighed på Pilegårds Allé i Søborg for at se til en vandskade.

I lejligheden bor en psykisk syg mand, og derfor havde varmemesteren bedt om, at betjentene kom med.

- Da de kom ind i lejligheden, traf de en mand, der sprayede dem i ansigtet med noget ukendt væske. De to betjente er nu sendt på skadestuen, siger vagtchef ved Københavns Vestegns Politi, Lars Guldborg.

- Det er sandsynligvis en form for ætsende væske - om det er syre eller base, det vides ikke. Vi kan se, at de har fået noget rødmen, men heldigvis er de ved godt mod. Men de får stadig behandling, siger han.

Der bliver betjentene lige nu undersøgt, og man forsøger at finde frem til, hvad væsken består af.

- Der er politi derude, men vi vil helst løse det så stille og roligt som muligt, så vi ser ingen grund til at gå ind til ham. Men vi taler med ham, lød det fra Lars Guldborg.

Efter lidt lykkedes det dog politiet at få overtalt manden til at komme ud, hvor han blev anholdt.

Manden, der smed ukendt væske i ansigtet på to betjente, er nu anholdt.
Manden, der smed ukendt væske i ansigtet på to betjente, er nu anholdt.
Foto: alarm112danmark.dk

Politiet afventer, at man får svar på, hvad væsken indeholder, og der er endnu ikke nyt om de to betjente, skriver politiet på Twitter.

Opdateres... 

 
 
Foto: alarm112danmark.dk

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik