Betjent skal i retten: Sendte nøgenbilleder til indsats kone

En politibetjent blev så begejstret for en anholdts kone, at han valgte at sende hende nøgenbilleder på mobilen.

Mens hendes mand sad varetægtsfængslet, modtog en kvinde en række sms-beskeder fra en anden mand, der blandt andet sendte hende billeder af sin penis og af sig selv i bar overkrop.

Problemet var ikke kun det seksuelle indhold, men også, at beskederne kom fra en betjent, der var efterforsker i den straffesag, som havde sat kvindens mand bag lås og slå. Det skriver DAGBLADET Roskilde. 

Den 48-årige betjent skal derfor på tirsdag for Retten i Roskilde, hvor han er tiltalt for at have misbrugt sin stilling som polititjenestemand.

Det er i perioden fra maj til november 2014, at betjenten skal have sendt beskederne og billederne til kvinden, og ifølge anklageskriftet skal han endda have benyttet sin tjenestetelefon til det, skriver DAGBLADET Roskilde.

Den 48-årige er tiltalt efter straffelovens paragraf 155, der siger, at hvis nogen, som virker i offentlig tjeneste eller hverv, misbruger deres stilling til at krænke privates eller det offentliges ret, kan de straffes med bøde eller fængsel indtil fire måneder. 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

brand i ishøj gildbroevej

play36 boliger ødelagt efter brand i etageejendom: 91 beboere skal genhuses

Mobiltelefon, opkald

Efter flere falske politi-opkald: Opfordrer borgere til at passe på

brand ishøj

Beboer løsladt efter voldsom brand i Ishøj

retten i Roskilde

78-årig dømt for hvidvask af næsten 50 millioner kroner

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere