Betalte for drømmebryllup: Fik fest på tapasbar i shoppingcenter

​Det tidligere Ocean Club har snydt flere par for bryllupsfest. Direktøren bag påstår uskyld.

Der var planlagt rigtig mange bryllupper i Ocean Clubs festlokaler i Københavns Nordhavn. Alt for mange. For nu viser dokumenter, som Kontant er kommet i besiddelse af, at der er foregået systematiske dobbeltbookinger samme dato på Ocean Club, skriver DR.

Mark Dillonaier og Michelle Jeanett blev snydt for over 27.000 kr af Ocean Club - men de er langt fra de eneste.
Mark Dillonaier og Michelle Jeanett blev snydt for over 27.000 kr af Ocean Club - men de er langt fra de eneste.
Foto: Privatfoto

Derudover har Kontant været i kontakt med en lang række brudepar, der har oplevet, at bryllupsfesten på Ocean Club enten er flyttet eller aflyst med kort varsel. Listen over dobbeltbookinger er så lang, at der ifølge Kontants oplysninger kan være snydt for mere end to millioner kroner.

I et af tilfældene har parret Anette og Søren Berg Mortensen betalt 100.000 kroner for en bryllupsfest på Ocean Club, men da Ocean Club fire dage før opdager en dobbeltbooking på dagen for deres bryllupsfest rykkes arrangementet til en tapasbar i et shoppingcenter: 

- Medarbejderen fra Ocean Club foreslår, at vi kan finde en anden dato, men vi har fløjet gæster ind fra USA, og alt er planlagt med præsten. Fire dage før et bryllup er der jo ikke noget at gøre. Man kan jo ikke selv nå at få stablet en fest på benene, og de har jo alle vores penge, så vi føler os presset til at gå med de muligheder, de giver os, siger Søren Berg Mortensen til Kontant.

Det viser sig, at Ocean Club allerede har tabt flere sager i Ankenævnet for hotel, restaurant og turisme. Efterfølgende har de, ifølge DR, nægtet at følge nævnets afgørelser. 

Direktør: Jeg er trængt op i en krog

I marts kunne vi på TV 2 Lorry fortælle om et par, der havde betalt for bryllupsfest på Ocean Club, og pludselig hørte parret intet fra festarrangøren, men opdager på Facebook, at virksomheden er lukket, og at de er blevet snydt for 27.185 kr.

Dengang ønskede firmaet bag Ocean Club, IM Investgruppen Aps direktør Simone Gregersen ikke at tale med TV 2 Lorry, men siger til DRs Kontant, at hun har kendt til dobbeltbookinger, men aldrig modtaget pengene. De er i stedet gået til en bagmand, der angiveligt er hjernen bag snyderiet, som også har narret hende:

quote Sandheden er, at jeg er blevet trængt op i en krog, hvor manden har stået og fortalt mig, at jeg er direktør i firmaet.

Simone Gregersen, direktør for firmaet bag Ocean Club.

- Jeg kan godt forstå, at de tænker, at jeg har været med i det. Men sandheden er, at jeg er blevet trængt op i en krog, hvor manden har stået og fortalt mig, at jeg er direktør i firmaet, og hvis jeg ikke afholder bryllupperne går de til mig. Jeg kan sagtens se, at jeg burde have sagt fra lang tid før, men jeg har samtidig gjort det, fordi jeg gerne ville have, at de her mennesker fik et godt bryllup, forklarer hun til Kontant.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik