Benzinkrig er på vej til Hillerød

Det jyske lavprisfirma Haahr Benzin melder sin ankomst med en tankstation i Hillerød. Både firmaet selv og FDM forventer, at det udløser en priskrig på benzin i området. Nærliggende tankstationer er parate til at skrue prisen ned. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Prisen på benzin er på vej til at få et dyk i Hillerød. I november åbner det jyske lavprisfirma Haahr Benzin nemlig en selvbetjent tankstation ved Egespurs Alle nær tilkørsel til motorvejen.
Da selskabet i juni ankom til Næstved, udløste det en markant og langvarende priskrig. Forenede Danske Motorejeres chefkonsulent Torben Kudsk forventer, at billedet gentager sig.
- Haahr får en varm velkomst. Den dag han åbner, åbner han med gode priser, og det vil de nærliggende tankstationer matche. I dagene efter åbningen vil der nok være ekstra gode rabatter, siger han.
På sigt forventer han, at Haahrs ankomst vil fastholde konkurrencen:
- Hvis de andre vil sælge benzin, er de nødt til at følge med. Benzin er standardvare. Selv om flere firmaer vil sige, at deres benzin er noget helt særligt, så tager biler ikke skade af at køre på standardbenzin. Folk er ikke tro mod et bestemt firma, medmindre de har kort til det.
Både Jet og 123 har tanke i nærheden af den kommende Haahr, og begge firmaer er parate til at følge nytilflytterens priser.
- De skal være velkomne. Vi er vant til konkurrence. Vi gør det, at vi tjekker med de benzinstationer, der er i området, og sørger for, at vi kan tilbyde mindst lige så gode priser. Der er enorm konkurrence, og vores medarbejdere på tankstationerne tjekker flere gange dagligt, siger kommunikationsdirektør i 123 og Statoil, Per Brinch.
Salgschef i Jet Danmark Klaus Møllerskov kender godt Haahr fra mange andre byer.
- Vi byder Haahr velkommen. De steder, hvor vi begge findes, er der noget mere priskrig, så ja, det vil resultere i lavere priser. I hvor lang tid er ikke til at sige, det vil tiden vise. Men vi holder øje med vores konkurrenter og sikrer, at kunderne har en god pris, siger han.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik