Bekræftet: Rolling Stones spiller på Roskilde Festival

Roskilde Festival bekræfter mandag, at rocklegenderne fra The Rolling Stones spiller på festivalen til sommer.

Mandag bekræfter arrangørerne bag Roskilde Festival det rygte, der i de seneste uger har fået pulsen til at galoppere hos tusinder af musikfans: The Rolling Stones overtager Orange Scene på Roskilde Festival 2014.

The Rolling Stones betegnes som et rockhistoriens mest ikoniske rockbands og besøget er en del af bandets 14 ON FIRE-turné.

Når Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts og Ronnie Wood rammer Roskilde til sommer, er det første gang i syv år, at bandet turnerer på europæisk grund - og lige så mange år siden at bandet senest gæstede Danmark.

Men nu får fans altså mulighed for at opleve et, ifølge Roskilde Festival, et show med klassikere som "Gimme Shelter", "Paint It Black", "Jumping Jack Flash" og "Tumbling Dice" - og også et par overraskelser fra det bugnende bagkatalog.

Showet på sommerens Roskilde Festival bliver desuden en ganske særlig begivenhed på gruppens turné: The Rolling Stones vender nemlig for første gang i 38 år tilbage til den ikoniske Orange Scene, som gruppen selv fik udviklet til deres europæiske turné i 1976.

I 1978 købte Roskilde Festival scenen, og gjorde den siden til sit vartegn.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik