Begmand til kulturborgmester: Klub afviser kunstgræsbane

Københavns Kultur- og Fritidsborgmester ville gerne glæde den klub, som han ofte besøger. Men gaven faldt ikke i god jord.

Københavns Kommunes Kultur- og  Fritidsborgmester, Carl Christian Ebbesen, er angiveligt meget interesseret i lægge kunstgræs på kampbanen i Tingbjerg Idrætspark - også kaldet Tingbjerg Ground.

Så interesseret, at kommunen allerede har bevilget penge i det budgetforlig, som netop er blevet indgået på Københavns Rådhus.

Pris: Omkring 10 millioner kroner.

Der er bare et lille problem: Brønshøj Boldklub er slet ikke interesseret. 

Klubben vil hellere bevare det nuværende græsunderlag, og Dennis Kjeldsen, som både er administrerende direktør og bestyrelsesmedlem, undrer sig:

- Carl Christian Ebbesen kan ikke være uvidende om, at vi ikke ønsker det. Det har vi hele tiden sagt, siger han til TV 2 Lorry.

Det har lørdag morgen ikke været muligt at få en kommentar fra Carl Christian Ebbesen, men til 2700-netavisen.dk siger han:

– Min sympati og kærlighed til BB er stor, hvilket også gør, at jeg tit kommer og ser fodbold på Tingbjerg Ground . Så derfor troede jeg helt oprigtigt, at man ville blive glade. 

Men i klubben er de altså alt andet end begejstrede. Klubbens direktør er snarere pikeret:

- Det, der gør mig pikeret er, at så mange andre klubber, ville være interesseret i en  kunstgræsbane. Hvorfor skal det så presses ned over hovedet på os?

quote Så mange andre klubber, ville være interesseret i en  kunstgræsbane. Hvorfor skal det så presses ned over hovedet på os.

Dennis Kjeldsen

Om den mildest talt manglende interesse for en kunstgræsbane siger Kultur- og Fritidsborgmesteren til netavisen:

- Hvis Brønshøj ikke vil have den bane, så skal de da heller ikke.

Nu skal han så have forligskredsen bag budgettet med på den beslutning. 

Den radikale Michal Gatten, som sidder med i Kulturudvalget, undrer sig over hele forløbet.

- Vi har haft en rigtig god dialog med både klubber og DBU København om, hvem der skal have kunstgræsbaner. Så der er en fuldstændig liste over, hvor de skal etableres. Og det er ikke fordi, jeg mener man skal følge listen slavisk, men jeg synes ikke Carl Christian Ebbesen tager vores samarbejdspartnere alvorligt, når han skyder så meget ved siden af som det er sket her, siger Michal Gatten til TV 2 Lorry.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik