Beboere: Skuddrab siger ingenting om Tingbjerg

Boligområder som Tingbjerg vil blive ramt, så længe bandekonflikten verserer, mener beboerne i bydelen.

Det går stadig godt i Tingbjerg.

Sådan lyder det fra både beboere og forretningsdrivende, efter en kun 17-årig mand har mistet livet efter en skudepisode i bydelen søndag aften.

Læs også: Teenagedreng dræbt....

- Det er dybt tragisk, at sådan noget sker i Danmark. Det må ikke ske, men det er ikke noget, vi er bange for her i butikken, heller ikke kunderne, siger købmand Bent Christensen.

Læs også: S i Kbh. kræver politistation i Tingbjerg...

Bent Christensens Spar-butik ligger kun 10 meter fra det sted, hvor den 17-årige mand søndag aften blev skudt. Også lørdag aften kom det til skudvekslinger mellem en gruppe unge mænd foran en kiosk på hovedgaden, Ruten.

Her har været fredeligt i lang tid - siger beboer

Skudepisoderne skaber frustrationer i bydelen, hvor kriminaliteten ellers er faldet markant de sidste fire år.

- Det er irriterende, at sådan noget her skal blusse op igen, nu hvor der været meget fredeligt i lange tider, siger Bent Christensen, som kalder drabet for dybt tragisk.

Jesper Christensen, som har boet i Tingbjerg hele sit liv, frygter, at skuddrabet kan få beboerne til at tvivle på freden i bydelen.

- Det vil gøre, at mange tænker: Hvad pokker er det her for et sted. Nu troede vi lige, det gik den rigtige vej. Gør det slet ikke det?, siger Jesper Christensen.

Der vil komme flere episoder

Han tror ikke på, at Tingbjerg vil blive forskånet for flere episoder, så længe bandekonflikten kører.

- Indtil der overordnet set kommer styr på den her bandekonflikt, må vi nok se i øjnene, at de områder, hvor de unge er tiltrukket af de her miljøer, er udsat for, at det kan ske igen, siger han.

Både han og Bent Christensen afviser behovet for en nærpolitistation i området.

Den 17-årige mand døde tidligt mandag morgen på Rigshospitalet efter at være blevet skudt to gange i hovedet sent søndag aften af ukendte gerningsmænd.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik