Beboere i kamp mod hærværk

Hærværk, bilræs og vilde unge har været lige så fast inventar som store softice og strandture de sidste par somre i badebyen Liseleje.

Nu har borgerne fået nok af smadrede flasker i hobevis, ødelagte bænke og folk, der klatrer i flagstængerne, fortæller formanden for Liseleje Borgerforening, Hans Jørgen Hansen til Frederiksborg Amts Avis.

- Folk er ved at være godt trætte af det. Det er ikke fordi, vi har noget imod, at unge mennesker hygger sig, men vi har noget imod, når de begynder at smadre alt omkring sig, siger Hans Jørgen Hansen.

I går morges blev borgernes første tiltag for at komme balladen til livs gennemført, da der blev gravet store sten ned på parkeringspladsen, så de unge ikke kan køre vildt. Jørgen Hansen vil desuden ikke udelukke, at borgerne begynder at patruljere på området omkring turistinformationen og strandene, for hans synes ikke, politiet tager problemerne alvorligt.

Politiet bør komme noget mere herud, mener formand for beboerforening

- Jeg synes ikke, politiet gør nok. Jeg mener, politiet bør komme mere herud, når vi anmelder en hændelse, og de kunne godt prioritere vores område højere, siger Hans Jørgen Hansen, mens Nordsjællands Politi påpeger, at det er opmærksom på problemet i Liseleje.

Vicekommunaldirektør Finn Gaarskjær mener også, at kommunen griber det an på den eneste mulige måde.

- Via et samarbejde med SSP og politiet forsøger vi at dæmme op for de unge, men vi kan ikke forhindre det fuldstændig. Det er selvfølgelig uheldigt, hvis borgerne føler, at de selv skal patruljere for at passe på deres ting, og som lokal borger bør man ringe til politiet så snart, man observerer noget, siger Finn Gaarskjær.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik