Beboere i chok over skuddrab

Det kunne lige så godt have været mine børn, fortæller chokeret kvinde, der bor i Sennepshaven.

Beboerne i Sennepshaven i Herlev er rystede i kølvandet på skyderiet, der tidligere på aftenen kostede to mænd i livet.

- Vi er utroligt påvirkede af det, fordi det er første gang, vi oplever det her. Jeg var hos min søster med mine børn, da min kusine ringede og spurgte, hvor vi var henne, fordi det næsten er sket foran vores hoveddør, fortæller Kamuran Benli til TV 2 Lorry.

Hun har boet i Sennepshaven, siden hun var seks år og har siden hen stiftet familie. En stor del af hendes bekymring går derfor også på hendes børns sikkerhed.

- Det kunne lige så godt have været mine unger, fordi de render udenfor og cykler rundt, så bare tanken om det gør, at jeg bliver enormt påvirket. Det er ubeskriveligt, siger hun.

Folk var på hjem fra arbejde

Københavns Vestegns Politi modtog anmeldelsen om skyderiet klokken 17.50. Et tidspunkt, hvor flere af beboerne stadig var på vej hjem fra arbejde, fortæller Malene Tia Nielsen.

Hun tæt ved Sennepshaven, men tager hver dag bussen til skole fra et busstoppested tæt på gerningsstedet.

- Det er meget tæt på. Og min søster bor her med sine børn. Jeg var ikke hjemme, da det skete, og min far ringede og spurgte om vi var okay. Det er så forfærdeligt, og så sker det på et tidspunkt, hvor folk er på vej hjem fra arbejde, siger hun til TV 2 Lorry.

Også Majbritt Thomsen er chokeret. Hun hørte ikke selv skyderiet, men blev gjort opmærksom på det af hendes svigerdatter, som selv havde hørt det og efterfølgende ringede til hende.

- Nu har jeg boet her i syv år, og man ved desværre godt, at der er noget her i Herlev., Det er så spørgsmålet, hvor slemt det bliver nu, siger hun til TV 2 Lorry.

Københavns Vestegns Politi oplyste tidligere på aftenen, at de var massivt til stede i området for at efterforske skyderiet og skabe tryghed.

Politiet efterlyser vidner

Politiet opfordrede samtidig folk til at kontakte dem, hvis de har set eller hørt noget umiddelbart før og efter skyderiet, som fandt sted klokken 17.50.

Politiet vil især gerne i kontakt med folk, der ligger inde med foto og video, som kan bidrage til efterforskningen.

Vicepolitiinspektør Søren Rye fra Københavns Vestegns Politi fortalte tidligere på aftenen til TV 2, at man stadig er ved identificere ofrene.

- Vi ved stadig ikke, hvem de er. Der er en svensk bil derude, så det er en mulighed, at de er fra Sverige, siger han.

Han oplyser endvidere, at der blev affyret adskillige skud formentlig både med automatvåben og almindelige våben, og at der kørt en lys, grå bil fra stedet, som formentlig er en Audi.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik