Beachparty skylder til højre og venstre

Pladsen er ryddet og lyden er forlængst forstummet, men nu melder de økonomiske tømmermænd sig hos flere af de samarbejdspartnere, der var involveret i sommerens Køge Beach Party. Det skriver DAGBLADET Køge.

- Vi kæmper stadig hårdt med efterdønningerne af vores engagement i Køge Beach Party, for vi har overhovedet ikke fået penge fra festivalen endnu, siger Jesper Braunstein, der står bag Jespers Madhus i Greve, som leverede gourmetmad til VIP-teltet og alle kunstnere samt personalet under hele festivalen.
Jesper Braunstein har siden været nødt til at sælge 60 procent af sit firma fra for at overleve, og han har ikke gjort sig de store forhåbninger om at få sine penge fra André Pedersen, der stod bag tre dages ambitiøs strandfest.

Restauratøren føler, at han og de andre samarbejdspartnere ikke blev fuldt orienteret om risikoen ved at være med til festen.
DAGBLADET har talt med flere andre aktører, der også har større pengebeløb i klemme, men de har ikke ønsket at udtale sig.
Det har ikke været muligt for DAGBLADET at få en kommentar fra André Pedersen, der står bag Køge Beach Party ApS, som var ansvarlig for Køge Beach Party.