Foto: TV 2 Lorry (arkivbillede)

Basket-talent fra Værløse fundet død i Belgien

Den 20-årige danske basketballspiller Rasmus Glarbjerg Larsen døde onsdag i sit hjem i belgiske Jumet.

En basket-stjerne er - alt for tidlig - blevet slukket. Den 20-årige basketballspiller Rasmus Glarbjerg Larsen blev i går fundet død i sit eget hjem i Belgien.

Rasmus Glarbjerg Larsen spillede for den belgiske basketball-klub Proximus Spiro. Han blev regnet som et af dansk basketballs største talenter nogensinde - med mulighed for at blive Danmarks første spiller i den nordamerikanske NBA-liga.

- Det er en stor tragedie for hans familie og pårørende. Vi er alle kede af det, skriver den unge danskers klub på sin hjemmeside.

Rasmus Glarbjerg Larsen spillede hele sin ungdom i Værløse Basketballklub. I aftes samledes hans tidligere holdkammerater i klubben for at mindes afdøde dansker.

Formand for Værløse Basketballklub, Kim Mikkelsen, er rystet over dødsfaldet.

- Det er med stor sorg at vi i Værløse Basketball-klub har erfaret, at Rasmus Glarbjerg i dag er sovet stille ind. Alle vores tanker går naturligvis til hans familie i denne meget svære tid. Æret være hans minde, skriver Kim Mikkelsen på klubbens Facebook-side.

Indtil videre er der ikke kommet noget frem om årsagen til dødsfaldet. Den belgiske klub blev bekymret, da Rasmus Glarbjerg Larsen ikke dukkede op til aftalt mødetid.

Repræsentanter fra klubben undersøgte straks sagen og fandt lidt senere danskeren død i sit hjem.