Barnetyv sigtes for at have gjort det før

Den 33-årige mand, der søndag blev anholdt for at stjæle en barnevogn med en sovende dreng på 14 måneder, har formentlig gjort det før. Det kom frem, da grundlovsforhøret over den formodede barnevognstyv mandag formiddag gik i gang på Politigården i København.

Den 33-årige mand blev anholdt søndag aften og sigtet for at stjæle barnevognen med barn på Østerbro i København. Mandagens grundlovsforhøret foregår for lukkede døre.

Men ifølge politiets sigtelse har manden lavet noget tilsvarende den 8. januar, hvor der blev stjålet en barnevogn fra en baggård på Lyngbyvej. Barnevognen blev dengang fundet i den anden ende af gården.

Det var tip fra offentligheden, der søndag gjorde, at politiet ved 23-tiden kunne anholde manden.

Der var lagt op til det helt store drama, da den lille dreng, der lå og sov i sin barnevogn, forsvandt fra baggården i Ourøgade 38.

Hans oprørte mor alarmerede politiet og fortalte, at drengen ved 13.30-tiden var blevet lagt til at sove i sin barnevogn. Da hun 20 minutter senere ville kigge til ham, var barnevogn og barn væk.

Omtrent en time efter morens alarmopkald dukkede drengen op i den nærliggende Tåsingegade, hvor barnevognen med barn var blevet efterladt.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Politieftersøgning Maria From

Lighunde leder efter efterlyst kvinde

brand i ishøj gildbroevej

play36 boliger ødelagt efter brand i etageejendom: 91 beboere skal genhuses

Mobiltelefon, opkald

Efter flere falske politi-opkald: Opfordrer borgere til at passe på

brand ishøj

Beboer løsladt efter voldsom brand i Ishøj

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere