Barnetyv sigtes for at have gjort det før

Den 33-årige mand, der søndag blev anholdt for at stjæle en barnevogn med en sovende dreng på 14 måneder, har formentlig gjort det før. Det kom frem, da grundlovsforhøret over den formodede barnevognstyv mandag formiddag gik i gang på Politigården i København.

Den 33-årige mand blev anholdt søndag aften og sigtet for at stjæle barnevognen med barn på Østerbro i København. Mandagens grundlovsforhøret foregår for lukkede døre.

Men ifølge politiets sigtelse har manden lavet noget tilsvarende den 8. januar, hvor der blev stjålet en barnevogn fra en baggård på Lyngbyvej. Barnevognen blev dengang fundet i den anden ende af gården.

Det var tip fra offentligheden, der søndag gjorde, at politiet ved 23-tiden kunne anholde manden.

Der var lagt op til det helt store drama, da den lille dreng, der lå og sov i sin barnevogn, forsvandt fra baggården i Ourøgade 38.

Hans oprørte mor alarmerede politiet og fortalte, at drengen ved 13.30-tiden var blevet lagt til at sove i sin barnevogn. Da hun 20 minutter senere ville kigge til ham, var barnevogn og barn væk.

Omtrent en time efter morens alarmopkald dukkede drengen op i den nærliggende Tåsingegade, hvor barnevognen med barn var blevet efterladt.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik