Barnestjerne er fængslet for knivdrab

En 21-årig tidligere barnestjerne blev onsdag varetægtsfængslet for at stikke sin kontaktperson ihjel. Manden blev tirsdag dræbt i København.

En 21-årig tidligere barnestjerne blev onsdag varetægtsfængslet i 27 dage, sigtet for knivdrabet på den 50-årige Ralf Heinemann i Kastrup.

Ralf Heinemann, der arbejdede som støtteperson for den 21-årige mand, blev dræbt af knivstik i hjertet, da han sad i sin bil foran den 21-åriges bopæl på Christen Kolds Allé i Kastrup.

Det lykkedes i første omgang den 50-årige mand at kæmpe sig ud af bilen, men få skridt inde i den desperate flugt, sank han livløs om på asfalten.

Da politiet ankom til stedet blev de mødt af den 21-årige, der havde blod på brystet og på halsen.

Ifølge anklagemyndighedens fremlæggelse af sagen ved dagens grundlovsforhør spurgte de fremmødte betjente den 21-årige, om den dræbte havde nogen fjender. Dertil svarede den 21-årige "ikke så meget, at han skulle dø".

Kort efter blev han anholdt.

Den 21-årige forhenværende musikstjerne var for psykisk ustabil til selv at møde op i retten. Han er ikke tidligere kendt af politiet, men til gengæld er han i forvejen kendt af det psykiatriske system.

Det er uvist, hvordan den 21-årige forholder sig til sigtelsen.

/ritzau/