Barnelig fundet på loftrum

Skelettet af et spædbarn blevet fundet i et loftrum på Frederiksberg i forbindelse med en tagrenovering.

På Prinsesse Maries Allé på Frederiksberg fandt håndværkere fredag morgen liget af et lille barn.

I forbindelse med renovering af en tagkonstruktion gjorde håndværkerne fundet på et loftrum.

- Det er et håndværkerhold, der renoverer et tag, der opdager, at der ligger noget som ligner et skelet, siger central efterforskningsleder ved Københavns Politi, Bjarke Madsen til TV 2 Lorry.

Han oplyser, at politiet laver undersøgelser på stedet og efterforsker opdagelsen som mistænkelig.

- Størrelsesmæssigt vil vi sige, der er tale om et spædbarn. At komme tætte på en dato eller årstal eller hvor længe, liget har ligget der, er rigtig svært at sige noget om på nuværende tidspunkt, siger Bjarke Madsen.

Politiet fik anmeldelsen omkring klokken otte fredag morgen.

Efterforskningslederen oplyser, at retsmedicinere foretager undersøgelser, hvis resultater burde foreligge i løbet af nogle dage.

På nuværende tidspunkt forsøger politiet at finde ud af, om barnet af dødt af naturlige årsager og er blevet placeret på loftsrummet, eller om der er sket en kriminel handling.

- Qua størrelsen på liget kan der være tale være om usømmelig omgang med lig, og på nuværende tidspunkt kan vi heller udelukke noget værre, siger Bjarke Madsen.

Fundet af barneliget sker samme dag, som moren til den dreng, hvis lig blev fundet i Glostrup oktober sidste år, afgav forklaring i retten.

Den 22-årige er titalt for drab. Hun er tiltalt for at have slået sit barn ihjel kort efter fødslen. Liget af drengebarnet blev fundete i grønt parkområde nær en boligblok i Glostrup.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik