En ansat på mikrobiologisk afdeling på Herlev Hospital har skåret sig til blods på et barberblad, der blev fundet i vedkommendes sko. Foto: Nikolai Linares - Scanpix

Barberblad i sko: Ond chikane eller mærkeligt uheld?

Vand i gummistøvler og et barberblad i en sko. Herlev Hospital oplever besynderlige episoder i et omklædningsrum for medarbejdere.

En række helt tilfældige uheld,  grove narrestreger eller farlig chikane? På Herlev Hospital står ledelsen med en mystisk udfording efter flere besynderlige episoder i et omklædningsrum for medarbejdere.

Ved du noget?

Kontakt redaktionen på magr@tv2lorry.dk

En ansat på mikrobiologisk afdeling på Herlev Hospital har skåret sig til blods på et barberblad, der blev fundet i vedkommendes sko.

Ulykken er sket i et omklædningsrum, hvor skoene stod uden for skabene. En anden medarbejder har i samme omklædningsrum fået fyldt vand i sine gummistøvler.

Herlev Hospital bekræfter hændelserne og oplyser, at episoden med barberbladet er meldt til Arbejdstilsynet som en arbejdsskade. Ifølge TV 2 Lorrys oplysninger har der desuden været tale om tøj, der er blevet klippet i stykker.

Hospitalet undersøger nu, om der er sammenhæng mellem episoderne. 

Læs også K: Alvorlige fejl hos 1813 er dybt bekymrende