Bankrøver havde gule striber på jakken

Politiet efterlyser vidner til bankrøveri i Bagsværd ved København. Røveren bar brun jakke med gule striber.

En mand med en mørkebrun jakke med gule striber på ærmerne og en sort hue med grå kant røvede torsdag Danske Banks afdeling på Bagsværd Hovedgade i Bagsværd uden for København.
Manden truede med et oversavet jagtgevær personalet i banken til at udlevere cirka 50.000 kroner.

Røveriet fandt sted lige inden bankens lukketid. Manden gik direkte hen til kassen, truede med jagtgeværet og oplyste, at det var et røveri, og at han skulle have penge.
- Gerningsmanden optrådte febrilsk og tabte nogle af pengene, da han løb ud af banken, siger politikommissær Michael Sørensen, Københavns Vestegns Politi.

Røveren forlod banken i løb og blev muligvis kort efter set på en nærliggende sti, der løber parallelt med Hillerødmotorvejen.
Kort efter blev han samlet op af en knallert ført af en yngre person, og knallerten forsvandt i retning mod Mørkhøj.
Røveren beskrives som dansktalende, men af anden etnisk herkomst end dansk. Han er 20-25 år, cirka 170 centimeter høj og almindelig af bygning.

Københavns Vestegns Politi har et billede af røveren fra et overvågningskamera. Det viser en mand med et sort klæde trukket op for munden.
Ud over den karakteristiske mørkebrune skijakke med gule striber tværs over ærmerne og huen med den grå kant havde manden lysegrå træningsbukser på og sorte gummisko med hvid sål.

Politiet i Gladsaxe vil gerne høre fra folk, der måske har set manden.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik