Banedanmark forlænger sporarbejde: Flere dage med togbusser

I første omgang lød meldingen, at togene ville køre efter én nats sporarbejde, siden blev det til tre dage ekstra med sporarbejde og togbusser - og nu både togbusser og sporarbejde forlænget igen.

Hvis S-togsbrugerne på Frederikssund-banen har set frem mod en weekend uden sporarbejde, bliver de skuffet.

Virkeligheden er nemlig, at Banedanmark endnu ikke er færdige med det akutte sporarbejde på strækningen, og derfor vil der være togbusser både fredag, lørdag og søndag mellem Ballerup og Frederikssund.

Togbusserne bliver indsat fra klokken 20.30 og resten af aftenen de tre dage og medfører forlænget rejsetid.

Det skriver Banedanmark i en pressemeddelelse.

Banedanmark oplyser samtidig, at målet er, at banen igen er køreklar til mandag morgen, efter knap en uge med togbusser.

- Der arbejdes stadig på højtryk for at få sporet mellem Ballerup og Frederikssund helt klar til mandagens trafik, forsikrer de.

I dagtimerne kører togene i 20-minuttersdrift, og Linje C vender i Ballerup.

Entreprenørfejl skyld i akut sporarbejde

Sporarbejdet består i, at Banedanmark skal fylde ekstra skærver på strækningen på grund af en fejl fra en entreprenør i forbindelse med sidste års sporarbjede.

- Vores entreprenør, der har udført såkaldt slutjustering af skinnerne efter sidste års sporarbejde på strækningen, har under deres arbejde ikke udført arbejdet godt nok.

- Derfor skal der i de kommende tre nætter suppleres med ekstra skærver mellem skinnerne, lød det fra Randi Skogstad, direktør for Infrastruktur i Banedanmark, i en pressemeddelelse tirsdag aften.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik