Bandidosguld kommer på auktion

Der er guldsmykker vurderet til mere end 300.000 kroner, når en samling halskæder, armkæder, fingerringe med diamanter og nøgleringe af guld konfiskeret hos Bandidos kommer under hammeren

Det sker hos Bruun Rasmussens Kunstauktioner den 10. december klokken 15. Det skriver SN.dk - Sjællands Nyheder.

Blandt effekterne er fede halskæder i 14 karat guld og sort gummi. Flere af kæderne har Bandidos-mærket, en mexikaner med pistol, sværd og sporer, hængende som vedhæng, men en FCK-fan har også mistet sin nøglering i guld.

I følge SN.dk's oplysninger stammer de fra en ransagning hos Bandidos. Guldsmykkerne er sat til salg foranlediget af SKAT.

Auktionen er i samarbejde med SKAT

- Vi samarbejder med SKAT, politiet og andre offentlige myndigheder, når de henvender sig, men sælger kun rockerrelaterede effekter, når de som i dette tilfælde stammer fra et tvangssalg, hvor SKAT inddriver gæld, siger vurderings- og salgsdirektør Kasper Nielsen fra Bruun Rasmussens Kunstauktioner til SN.dk.

Kasper Nielsen vurderer, at to typer kunder vil byde på smykkerne på mandag: Enten personer, der spekulerer i ædelmetaller eller personer med relationer til rockermiljøet.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik