Bandidos-fest udløser visitationszone

En fest hos rockergruppen i Hillerød får politiet til at indføre visitationszone i hele weekenden.

Nordsjællands Politi har besluttet at indføre visitationszone i store dele af Hillerød fra fredag middag til søndag aften klokken 23. Det oplyser politidirektør Finn Borch Andersen i en pressemeddelelse.

Visitationszoner betyder, at politiet i det givne område uden videre kan visitere folk for at se, om man har våben på sig.

Baggrunden for visitationszonen er konflikten mellem Bandidos og flere bander, der i den seneste tid har medført flere uroligheder og slagsmål.

Konflikten kulminerede foreløbig, da der natten til den 12. juni blev sat ild til en industribygning i Frederikssund. Bygningen husede blandt andet en dartklub, der var mødested for flere personer med tilknytning til Bandidos.

Lørdag aften holder Bandidos MC East Coast fest i klubhuset på Industrivænget 27 i Hillerød, og i den forbindelse forventer politiet, at der vil komme et stort antal deltagere fra Danmark og udlandet med tilknytning til rockergruppen.

- På den baggrund vurderes det, at der i weekenden den 21.-23. juni 2013 er en væsentligt forøget risiko for voldelige konfrontationer, som indebærer fare for personers liv, helbred eller velfærd i Hillerød, skriver politidirektøren i pressemeddelelsen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik