Bandeleder fængsles for trusler mod politiet

LTF-bandelederen Shuaib Khan er anholdt og sigtet for trusler mod en politimand.

LTF-bandelederen Shuaib Khan er anholdt og sigtet for trusler mod en politimand.

Han blev fremstillet i grundlovsforhør omkring klokken 12.45 lørdag og er foreløbigt blevet varetægtsfængslet i 17 dage.

Han nægter sig skyldig, skriver Ritzau. 

Anklager Louise Nielsen læste i retten sigtelsen op. Den går på, at Khan om aftenen den 31. juli på Blågårds Plads på Nørrebro, skulle have truet en politimand.

Truslerne skulle være fremsat i forbindelse med, at politiet visiterede en række medlemmer af banden Loyal to Familia - der ofte blot omtales LTF.

Khan indrømmede under retsmødet, at han er medlem af LTF. Han ønskede dog ikke at svare på spørgsmålet om, hvorvidt han har en ledende rolle i banden.

Han nægter sig skyldig.

- Jeg kan ikke forstå, hvorfor han ikke har anholdt mig med det samme, hvis han mener, at jeg har truet ham, siger Shuaib Khan i retten.

Shuaib Khan blev anholdt på Nørrebro i går aftes omkring klokken 21.00.

Anholdelsen forløb fredeligt. Selve voldsepisoden skulle angiveligt være foregået for nogle dage siden. Politiet vil på nuværende tidspunkt ikke fortælle mere om de nærmere omstændigheder. 

Politiken fortæller, at et stort antal antal LTF medlemmer er blevet set i gaderne omkring byretten og på en Cafe i nærheden.

Politiet var talstærkt til stede ved retten.

Kun lige blevet løsladt

Den københavnske bandeleder Shauib Khan blev løsladt den 21. marts i år. 

Politiet frygtede allerede ved løsladelsen, at bandekonflikten ville tage til. 

Shuaib Khan er efter flere voldelige domme med nød og næppe undgået at blive udvist til Pakistan, hvor hans familie stammer fra.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik