Bandekrigens naboer til byrådet: I har givet op

Både politiet og politikerne stikker hovedet i busken i bandekrigen. Det mener Corrien Fleddérus og Saria El-Safadi, der har taget initiativ til organisationen »Stem nej til bandekrig i Køge«.

Både politi og politikere er handlingslammede og berøringsangste i forhold til bandekrigen i Køge, mener Corrien Fleddérus og Saria El-Safadi

- Da vi for halvandet år siden inviterede politikerne med til vores upolitiske og ikke religiøse fredsdemonstrationer, ville de ikke deltage, fordi de mente, det var valgflæsk. Nu står vi helt alene herude, og vi kræver handling fra Køges politikere, siger Corrién Fleddérus, der er mor til Thimo Zevenberger, der blev skudt i april 2010, da bandekonflikterne sidst eksploderede.

For de to er den nuværende bandekonflikt en deprimerende genudsendelse af en film, som allerede har været for længe på plakaten. Både politi og politikere er handlingslammede og berøringsangste, mener Corrien Fleddérus og Saria El-Safadi. De opfordrer byrådet til at lægge hovedet i blød og finde på varige løsninger.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik