Bandefolk stak med knive under patruljering

Københavns Politi søger hjælp fra vidner, der så knivoverfald fredag aften på åben gade.

Det var i forbindelse med bandemedlemmers patruljering, at to unge blev jagtet og derefter stukket med kniv i København sent fredag aften.

- Det er sket ved en form for vagtvirksomhed. Man standser nogen, fordi man frygter, at de kommer fra en anden gruppering, siger lederen af efterforskningen i Københavns Politi, Robert Jensen.

To eller tre biler jagtede en tredje bil, som til sidst blev blokeret i området nær Grundtvigs Kirke.

Derefter overfaldt mellem otte og 10 mænd to andre fra den stoppede bil. De blev snittet eller stukket flere gange i arme, ben og i issen.

Politiet har lørdag formiddag endnu ikke lokaliseret det præcise gerningssted - og også derfor søges vidner, der overværede optrinnet.

De overfaldne søgte hjælp på skadestuen på Bispebjerg Hospital cirka klokken 22.45, og politiet tror, at volden skete et kvarter eller 10 minutter forinden. Muligvis på Frederiksborgvej.

Kun den ene af de sårede har indtil nu villet tale med betjentene om, hvad der skete. Men i øvrigt er ofrene ikke kendt af politiet for at være knyttet til en bande.

De uautoriserede voldelige vagtfolk menes at høre til i miljøet omkring Blågårds Plads-banden.

Fire er blevet anholdt. De er henholdsvis 26, 22, 20 og 19 år. Alle sigtes for drabsforsøg og fremstilles i Dommervagten lørdag med krav om varetægtsfængsling.

På det seneste har politiet flere gange advaret om vagtvirksomheden både i København og på vestegnen.

I Ballerup har der været flere episoder, hvor sagesløse bilister er blevet omringet, stoppet og hevet ud af deres køretøj.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik