Bandefolk smidt ud af natklub på grund af trøjer

10 medlemmer af banden LTF blev smidt ud af en natklub på Nørrebro. Sad iført bandetrøjer. To mænd anholdt. Natten til lørdag blev 10 bandemedlemmer fra Loyal To Familia, LTF, smidt ud af natklubben Rust på Nørrebro i København, fordi de sad iført de karakteristiske sorte trøjer med LTF-tryk og et maskeret dødningehoved med to pistoler.

Det oplyser Københavns Politi, som blev tilkaldt, da natklubben anmodede bandemedlemmerne om at forlade stedet.

Da politiet ankom, nægtede to af bandemedlemmerne at forlade natklubben frivilligt. De blev derfor anholdt klokken 04.33.

- De er blevet anholdt og får en bøde for ikke at forlade stedet, da de blev anvist. Men der var ingen problemer, og de fulgte pænt med. De er nu løsladt igen, siger vagtchef Henrik Olesen til Ritzau.

Fredag blev to unge på 18 og 21 år fra Loyal to Familia varetægtsfængslet for ulovlig våbenbesiddelse og for besiddelse af 80 gram heroin. Våbnene befandt sig i et kælderrum på Kapelvej på Nørrebro i København.

De unge mænd blev anholdt ved torsdagens store politiaktion rettet mod storkøbenhavnske bander og rockere.

Den nye bande Loyal To Familia er i strid med Værebros Hårde Kerne. Begge grupper har tråde til rockere.

Loyal To Familia er en helt ny bande med op mod 60 faste medlemmer hovedsageligt fra Blågårds Plads og Tingbjerg i København, men også i Skovlunde og Kokkedal i Nordsjælland.

Bandemedlemmerne i LTF skilter med deres tilhørsforhold ved at bære logoet LTF som et rygmærke, og der er løs kontakt til Bandidos.

Den optrappede bandekonflikt fører nu til, at politiet i Storkøbenhavn får en ekstra pose penge til at bekæmpe bandekriminaliteten.

Rigspolitiet har besluttet at udløse en ekstraordinær bevilling på 10 millioner kroner, der gives til Københavns Politi, Københavns Vestegns Politi og den særlige bandeenhed Task Force Øst.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Magnus Buhl Hansen

playMagnus Buhl Hansen blev dræbt af vanvidsbilist på Langebro - retssagen er udskudt

20200216-111000-L-1920x1280we

Fire mænd dømt i spektakulær sag om kokain fra fragtskib

Skyderi i Brønshøj

Skud og knivstik i nat: To mænd bragt på hospitalet - fem kræves fængslet

Nivå Havn

Helikopter finder livløs mand i vandet ud for Nivå Havn

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere