Foto: Linda Kastrup / Scanpix (arkivbillede)

Bager politianmeldes efter fund af kakerlakker

Centerbageren ved stationen i Taastrup har endnu engang modtaget en sur smiley efter besøg fra Fødevarekontrollen.

Så sent som i slutningen af marts var del gal, og det var den så også igen i slutningen af april, hvor Fødevarekontrollen var på besøg hos den velbesøgte bager, Centerbageren i Taastrup

Det er fødevarestyrelsens vurdering at virksomheden ikke har træffet passende foranstaltninger til bekæmpelse af skadegørere.

Fødevarestyrelsen

I bageriet fandt de udsendte kontrollanter fra Miljø- og Fødevareministeriet levende kakerlakker for anden gang på bare et halvt år.

- På væg ved bageri hvor der er røremaskiner og ovn, er der set levende kakerlakker. Det er fødevarestyrelsens vurdering at virksomheden ikke har træffet passende foranstaltninger til bekæmpelse af skadegørere, står der i Fødevarestyrelsens kontrolrapport.

Læs også Glasskår i IKEA-mad skar hul i kundes mund

Overfor Ekstra Bladet lover ejeren Nissar Ul Haq Nasir, at man tager problemet alvorligt, og vil få rettet op på de uheldige episoder.

Folk kan roligt handle hos os. Problemet er løst.

Nissar Ul Haq Nasir, Ejer, Centerbageren

- Hver måned betaler vi en stort beløb for, at en professionel virksomhed skal sørge for at problemet ikke eksisterer. Folk kan roligt handle hos os. Problemet er løst, siger han.

I kontrolrapporten står der også, at Fødevarestyrelsen kontaktede skadedyrsfirmaet, som kunne oplyse, at der sidst var blevet behandlet den 9. december 2016

Læs også Sur smiley til Michelin-restaurant: Varme skaldyr og vækst i kølerum

- Virksomheden har tidligere inden for en periode på to år, fået anmærkninger for samme overtrædelse den 15. nevember 2016. Virksomheden troede ifølge rapporten, at det var under kontrol, og har ikke været opmærksom på, at der forsat er kakerlakker, skriver Fødevarestyrelsen i rapporten.