Bager politianmeldes efter fund af kakerlakker

Centerbageren ved stationen i Taastrup har endnu engang modtaget en sur smiley efter besøg fra Fødevarekontrollen.

Så sent som i slutningen af marts var del gal, og det var den så også igen i slutningen af april, hvor Fødevarekontrollen var på besøg hos den velbesøgte bager, Centerbageren i Taastrup

quote Det er fødevarestyrelsens vurdering at virksomheden ikke har træffet passende foranstaltninger til bekæmpelse af skadegørere.

Fødevarestyrelsen

I bageriet fandt de udsendte kontrollanter fra Miljø- og Fødevareministeriet levende kakerlakker for anden gang på bare et halvt år.

- På væg ved bageri hvor der er røremaskiner og ovn, er der set levende kakerlakker. Det er fødevarestyrelsens vurdering at virksomheden ikke har træffet passende foranstaltninger til bekæmpelse af skadegørere, står der i Fødevarestyrelsens kontrolrapport.

Overfor Ekstra Bladet lover ejeren Nissar Ul Haq Nasir, at man tager problemet alvorligt, og vil få rettet op på de uheldige episoder.

quote Folk kan roligt handle hos os. Problemet er løst.

Nissar Ul Haq Nasir, Ejer, Centerbageren

- Hver måned betaler vi en stort beløb for, at en professionel virksomhed skal sørge for at problemet ikke eksisterer. Folk kan roligt handle hos os. Problemet er løst, siger han.

I kontrolrapporten står der også, at Fødevarestyrelsen kontaktede skadedyrsfirmaet, som kunne oplyse, at der sidst var blevet behandlet den 9. december 2016

- Virksomheden har tidligere inden for en periode på to år, fået anmærkninger for samme overtrædelse den 15. nevember 2016. Virksomheden troede ifølge rapporten, at det var under kontrol, og har ikke været opmærksom på, at der forsat er kakerlakker, skriver Fødevarestyrelsen i rapporten.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sundhed

Collage

playSend eller modtag et virtuelt kram: Overlægen Annette vil sprede glæde i hverdagen

laeger.jpg

Region H: Lægemanglen er knækket - næsten

LCA

Ny behandling på Riget giver blinde synet tilbage

vilde mink

playVilde mink skaber bekymring: Udvalgsformand frygter smitterisiko

Høje-Taastrup

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere