Bager-Alis far anholdt: Kræves udvist til Italien

Udlændingestyrelsen mener, at Ali Parnians far har arbejdet ulovligt i Kaj Bageri.

Endnu et dramatisk kapitel er blevet tilføjet til historien om den landskendte bager fra Tingbjerg, Ali Parnian.

Denne gang er det dog hans far, Mohsen Parnian, som er i centrum. 47-årige Mohsen Parnian skal ifølge Udlændingestyrelsen udvises til Italien, hvor han har opholdstilladelse.

Det skriver Ekstra Bladet efter et retsmøde i Københavns Byret lørdag, hvor anklageren begærede 47-årige Mohsen Parnian administrativt tilbageholdt. 

Han blev anholdt fredag formiddag under mistanke om, at han har overtrådt udlændingelovgivningen ved at have arbejdet ulovligt i bageriet i Tingbjerg.

Bøde og administrativ frihedsberøvelse

I Københavns Byret fik han en bøde på 3.000 kroner for overtrædelsen, og dommeren godkendte samtidig, at han blev administrativt frihedsberøvet frem til hjemsendelsen til Italien, skriver Ekstra Bladet, som var til stede i retten.

Administrative tilbageholdelser - eller præventive frihedsberøvelser - er, når politiet vælger at tilbageholde nogen, inden at de har gjort noget ulovligt.

Ifølge Ekstra Bladet vil Mohsen Parnian påklage både bøden og Udlændingestyrelsens afgørelse. Han har også kæret dommerens afgørelse om, at han administrativt frihedsberøves frem til hjemsendelse, til Landsretten.

Mohsen Parnians søn, 19-årige Ali Parnian, blev landskendt i slutningen af januar, efter at hans bageri blev smadret af maskerede gerningsmænd i en sag, der angiveligt handlede om pengeafpresning. 

Københavns Politi har dog siden hen oplyst, at der tegner sig et ”broget billede” af sagen.

Er selv anmeldt for forsøg på afpresning

Det er siden hen også kommet frem, at Mohsen Parnian selv er blevet anmeldt for et forsøg på afpresning, og at denne sag indgår i politiets efterforskning af hærværket mod bageriet. Mohsen Parnian nægter sig skyldig i den anklage.

Den konservative politiker Mette Abildgaard indsamlede 500.000 kroner til fordel for Ali Parninan, da han stod frem og fortalte, at han var blevet afkrævet beskyttelsespenge.

Pengene endte dog med at blive tilbagebetalt til de mange donorer. Årsagen var ifølge Mette Abildgaard oplysningerne fra politiet om, at der tegner sig et broget billede, o at hun var blevet kontaktet af folk, der vil have deres donation retur på baggrund af historiens udvikling.

Tidligere indslag om indsamlingen til Ali, der blev droppet.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik