Ali i retten: Ven fastholder beskyldninger om påsat brand

Den 19-årige Ali blev i denne uge landskendt, da han stod frem efter et brutalt hærværk mod hans forretning. I dag skal Landretten afgøre, om han skal udvises for medvirken til biltyveri.

Et retslokale i Østre Landsret er i øjeblikket stopfyldt.

Her har journalister fra adskillige medier fundet sig til rette ved gennemgangen og domsafsigelsen i en sag fra Retten i Lyngby, hvor den landskendte bager fra Tingbjerg, Ali Parnian på bare 19 år, igen skal bevise sin uskyld vedrørende tyveri og afbrænding af en bil. 

Tidligere blev Ali frifundet i sagen, hvor hans ven også er sigtet. Vennen modtog dengang en betinget udvisning, 120 timers samfundstjeneste og seks måneders betinget fængsel.

Sagen er påbegyndt i Østre Landsret efter ønske fra Statsadvokaten, der ikke mente, at straffene var hårde nok.

I Landsretten gentager Alis ven ifølge Ekstra Bladet, at Ali var vidende om, at den hvide BMW, som han og Ali kørte rundt i, var stjålet og skulle afbrændes. 

 

Vennen hævder desuden foran dommerne, at Ali købte de to liter benzin, som blev brugt til afbrændingen, på en tankstation, mens han selv og Alis lillebror købte gazebind, som skulle bruges som lunte.

Avisen beretter også, at vennen hævder, at Ali var med til at afbrænde den hvide BMW i Værløse, og at aftalen var, at han skulle påtage sig skylden for hændelsen.

Til gengæld skulle Alis far så betale den forventede store bødestraf for at få sine sønner ud af sagen. 

Frikendt i byretten

Ali Parnian blev tidligere frikendt i byretten, da dommer og domsmænd ikke mente, at der var tunge nok beviser for, at Ali var indblandet i hverken tyveri eller brand.

Selv har den 19-årige bager forklaret, at han troede, at bilen var købt. Samtidig hævder han, at han er blevet kørt hjem om aftenen, før afbrændingen fandt sted.

Samtidig har Ali forklaret, at hans kammerat har beskyldt ham for at være med til afbrændingen, fordi han talte med politiet.

Bager: Sagen har intet med hærværk og afpresning at gøre

Ali Parnian hævder fortsat sin uskyld, ligesom han ifølge Ekstra Bladet understreger, at sagen om tyveri og afbrænding ikke har noget med det seneste hærværk og afpresning at gøre.

To vidner skal føres for retten i ankesagen, hvor der efter planen bliver afsagt dom senere fredag.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik