Astralis forlænger med træner efter stor triumf

Det københavnske e-sportshold Astralis har forlænget kontrakten med trænerne Danny “zonic” Sørensen, efter Counter Strike-holdet søndag vandt stor turnering.

Søndag vandt computerspillerne fra Astralis den store turnering Dreamhack Masters i den franske by Marseille og en klækkelig pengepræmie på over 600.000 kroner.

De penge må have lunet godt på holdets kistebund, for mandag offentliggør teamet bag Astralis, at kontrakten med træneren, Danny "zonic" Sørensen er blevet forlænget med to år.

- Jeg har været træner i Astralis i 2 år, hvor vi har opnået nogle rigtig gode resultater. Derudover, har jeg opbygget en masse venskaber og tætte bånd, og det er derfor naturligt fra min side at fortsætte samarbejdet og jeg er både meget beæret og taknemmelig over, at blive tilbudt to år mere, siger træneren i en pressemeddelelse.

Kontraktforlængelsen glæder den tidligere landsgholdshåndboldspiller Kasper Hvidt, der er sportsdirektør for holdet.

- Det siger sig selv, at vi gerne ville forlænge med Danny. Han har en kæmpe ære i det, Astralis allerede nu har opnået, og med hans indsigt, personlighed og hans erfaring som både en af de dygtigste spillere i sin tid og en af de mest succesfulde trænere, er der ingen lige nu, der matcher det, han kan, siger han.

Holdet Astralis er profesionelle computerspillere. De fem danske gamere udgør sammen et af verdens mest fremtrædende hold i spillet Counter Strike. Holdet blev startet i 2016, og har siden begyndelsen vundet flere store turneringer i den hurtigt vækstende e-sportsgren. 

Astralis-drengene skal forsøge at fortsætte den gode stime i næste uge, hvor holder rejser "down under" for at deltage i turneringen IEM Sydney fra 1. maj.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik